Nieuws

Jun 5, 2018

3 juni was het weer zover. De 30ste editie van de Rabobank Driedorpenloop ging weer van start.

Ondanks het warme weer namen weer honderden lopers deel aan dit succesvolle evenement.
De lopers van Team BandenMaat hebben ondanks het warme weer goed gelopen, samen met alle andere lopers.

Natuurlijk stond er bij ons pand weer een pauzepost voor een bekertje water, koude spons of lekker tussendoortje. Samen met onze DJ hebben we er een leuke middag van gemaakt voor alle renners en toeschouwers.

Natuurlijk was er ook de BandenMaat Kids Run, alle kinderen hebben een mooie sportieve prestatie neergezet. We willen vooral de winnaars van de prijzen 1 t/m 3 nog via deze weg feliciteren met hun beker. Tijs, Rick, Finn, Fleur, Marit, Aniek, Siem, Jesse, Daniel, Sara, Leonore en Rosalie van harte gefeliciteerd!

Last but not least, heeft onze huisfotografe Jacqueline Krijnen bij onze pauzepost nog foto's gemaakt van alle lopers van de 12 en 21 KM. Klik vooral op deze link: Driedorpenloop 2018

We willen iedereen nogmaals bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie evenement!

Team BandenMaat

Nov 21, 2016

BandenMaat is al 10 jaar uw specialist in banden en wielen. 

In November 2006 opende we voor het eerst onze roldeuren op de Cannenburgerweg. Wat begon als een spannende uitdaging is uitgegroeid tot een enorm succes. Mede dankzij onze geweldige klanten en bedrijven om ons heen zijn de afgelopen 10 jaar voorbij gevlogen. We kijken dan ook erg uit naar de volgende 10!

 

 

 

Jun 8, 2015

 

7 juni was het weer tijd voor het leukste jaarlijkse sport evenement in Wijdemeren, de Driedorpenloop! Vele lopers hadden zich weer aangemeld en met het mooie weer kon het niet anders dan dat  het een geweldige sportieve dag werd.

De aftrap werd gedaan door alle kinderen, die tijdens de BandenMaat kidsrun lieten zien wat ze konden. En wat konden ze hard rennen op de route van 1,5 kilometer.

Om 13:00 uur startte de rest van de hardloopafstanden, de 4, 7, 12 en 21 kilometer. Zoals elk jaar konden de lopers van de 12 en 21 kilometer rekenen op een waterpost bij BandenMaat inclusief versnapering en aanmoediging van het publiek. 

Onze huisfotografe Jacqueline Krijnen maakte van de lopers foto's deze kunt u HIER vinden.

Wellicht komt u een bekende tegen. 

We willen iedereen bedanken die heeft meegelopen of meegeholpen voor deze leuke dag.

 

Team BandenMaat

Afspraak maken?

Bel 035-6560556