Nieuws

Jan 4, 2019

BandenMaat Driedorpenloop


 

 

We waren natuurlijk al jarenlang de sponsor van de Kidsrun en hebben de leukste en gezelligste waterpost tijdens de route van de 12 en 21 kilometer, maar nu kunnen we met trots zeggen dat we hoofdsponsor zijn van de Driedorpenloop.

De BandenMaat Driedorpenloop bestaat uit maar liefst vijf(!) afstanden. Naast de vertrouwde KidsRun 1½ km, de 7 kilometer, de 12 kilometer en de halve marathon heeft de organisatie van de driedorpenloop besloten om ook een 4 kilometerloop te introduceren. Dit omdat de overgang van 1½ km naar 7 kilometer voor veel kinderen vaak erg groot is.

Naast onze hardloopafstanden heeft de Driedorpenloop maar liefst 2 wandeltochten van 15 en 20 kilometer.  Voor mensen die graag onze mooie omgeving willen beleven, maar niet meer in staat zijn om dit hardlopend te doen. Of mensen die gewoon gezellig met elkaar door een prachtig landelijke omgeving willen wandelen.

De BandenMaat Driedorpenloop vind dit jaar plaats op 2 juni en wij nodigen dan ook iedereen uit om mee te rennen, lopen of supporteren. 

Groet Team BandenMaat

Meer info: www.driedorpenloop.nl

 

.

Afspraak maken?

Bel 035-6560556