Nieuws

Jan 4, 2019

 

 

We waren natuurlijk al jarenlang de sponsor van de Kidsrun en hebben de leukste en gezelligste waterpost tijdens de route van de 12 en 21 kilometer, maar nu kunnen we met trots zeggen dat we hoofdsponsor zijn van de Driedorpenloop.

De BandenMaat Driedorpenloop bestaat uit maar liefst vijf(!) afstanden. Naast de vertrouwde KidsRun 1½ km, de 7 kilometer, de 12 kilometer en de halve marathon heeft de organisatie van de driedorpenloop besloten om ook een 4 kilometerloop te introduceren. Dit omdat de overgang van 1½ km naar 7 kilometer voor veel kinderen vaak erg groot is.

Naast onze hardloopafstanden heeft de Driedorpenloop maar liefst 2 wandeltochten van 15 en 20 kilometer.  Voor mensen die graag onze mooie omgeving willen beleven, maar niet meer in staat zijn om dit hardlopend te doen. Of mensen die gewoon gezellig met elkaar door een prachtig landelijke omgeving willen wandelen.

De BandenMaat Driedorpenloop vind dit jaar plaats op 2 juni en wij nodigen dan ook iedereen uit om mee te rennen, lopen of supporteren. 

Groet Team BandenMaat

Meer info: www.driedorpenloop.nl

 

Jun 5, 2018

3 juni was het weer zover. De 30ste editie van de Rabobank Driedorpenloop ging weer van start.

Ondanks het warme weer namen weer honderden lopers deel aan dit succesvolle evenement.
De lopers van Team BandenMaat hebben ondanks het warme weer goed gelopen, samen met alle andere lopers.

Natuurlijk stond er bij ons pand weer een pauzepost voor een bekertje water, koude spons of lekker tussendoortje. Samen met onze DJ hebben we er een leuke middag van gemaakt voor alle renners en toeschouwers.

Natuurlijk was er ook de BandenMaat Kids Run, alle kinderen hebben een mooie sportieve prestatie neergezet. We willen vooral de winnaars van de prijzen 1 t/m 3 nog via deze weg feliciteren met hun beker. Tijs, Rick, Finn, Fleur, Marit, Aniek, Siem, Jesse, Daniel, Sara, Leonore en Rosalie van harte gefeliciteerd!

Last but not least, heeft onze huisfotografe Jacqueline Krijnen bij onze pauzepost nog foto's gemaakt van alle lopers van de 12 en 21 KM. Klik vooral op deze link: Driedorpenloop 2018

We willen iedereen nogmaals bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie evenement!

Team BandenMaat

Nov 21, 2016

BandenMaat is al 10 jaar uw specialist in banden en wielen. 

In November 2006 opende we voor het eerst onze roldeuren op de Cannenburgerweg. Wat begon als een spannende uitdaging is uitgegroeid tot een enorm succes. Mede dankzij onze geweldige klanten en bedrijven om ons heen zijn de afgelopen 10 jaar voorbij gevlogen. We kijken dan ook erg uit naar de volgende 10!

 

 

 

Afspraak maken?

Bel 035-6560556